Tarnaleleszi családi ház áron alul eladó!!

EladvaOpen House: 06 20 9 584 511
  • 5.000.000,-Ft
  • Property Type:
  • Location:
  • Beds: 3
  • Baths: 1
  • Sq Ft: 90
  • Lot Sq Ft: 1500

3 külön bejáratú, nagy szobával, tágas konyhával, fürdőszobával rendelkezik, kb. 90 nm-es lakóterületű. összközműves, tágas, napfényes kockaház 1500 nm-es telken eladó, családi okok miatt. Az ingatlan tehermentes, nem lakott, akár azonnal költözhető!
A ház Tarnalelesz legszebb részén, dombon épült, Bükkre néző panorámában gyönyörködhetünk a teraszról. Fűtése gázkonvektoros. Kis melléképület, száraz pince, és állattartásra alkalmas ólak is találhatók a telken. A kertben jó a termőtalaj, többféle gyümölcsfáról szedhetjük a bio – gyümölcsöket,
pl. szilva, meggy, többféle alma, barack, birsalma, szőlőlugas stb.
A kertben saját fúrt kútból locsolhatunk. Az utca aszfaltos, iskola, óvoda, ABC a közelben. Egerbe, Budapestre közvetlen autóbuszjárat.
A híres bükkszéki fürdő néhány km-re található, vadászati lehetőség, kis tó, erdei kirándulások, miatt vonzó környezetben élhet a vidékre költözni vágyó család. A község falusi turizmusa fellendülőben van, kis befektetéssel akár nyaralónak, vagy bérbeadásra is alkalmassá alakítható a ház.
Ár-érték arányban kiváló lehetőség! Komoly vevőnek alku képes

Bővebb információ :
telefonon vagy a Dr. Varga Zsanett Ügyvédi Irodában, Gyöngyös, Vértanú u 14., ahol nemcsak jogi-, hanem ingatlan értékesítési ügyekben is állunk az Önök rendelkezésére.
A legjobb áron, a legkedvezőbb feltételekkel értékesítjük az Ön ingatlanát is.
Készítünk ingyenesen: – ingatlan értékbecslést,
– műszaki állapot felmérést,
– soron kívüli CSOK – és hitelügyintézést.

Price: 5.000.000,-Ft
Address:
City: Tarnalelesz
County:Heves
State:
Square Feet:90
Lot Square Feet:1500
Bedrooms:3
Bathrooms:1

Listing Inquiry

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.