Különleges ajánlatunk! Újonnan épült, exkluzív, gyöngyösi társasházi lakás már 5.525.000,-Ft kezdőrészlettel!!!

EladvaOpen House: 06705742003

Modern korszerű lakás, bevezető áron.

A Belváros szívében, még is nyugodtabb részen, a Batthyány Lajos téren. A Fő tér pár perces gyalogos távolságra, a 3-as út 2 perc alatt elérhető autóval. Zavartalan parkolás a ház udvarában kialakított saját használatú, elektromos kapuval felszerelt parkolóhelyen.

Az épület egyszerre ötvözi a belvárosi stílusos eleganciát és a modern építészetet.

A lakások az egyik legmodernebb padlófűtési rendszerrel és magas teljesítményű klimatizáló berendezéssel kerülnek átadásra.
A lakás hideg és meleg padlóburkolatai, az előértékesítési szakasz bezárásáig, választható.

Fizetési ütemezés
Az első fizetési ütem 25 %.

Várható átadás: 2022. április 30.

A nappali és háló természetes fény ellátásáról gondoskodó ablakok a (K-DK-i fal) Battyhány tér felé tekintő oldalon kaptak helyet A lakás fűtéséről Infra padlófűtés gondoskodik a meleg és hidegburkolatoknál egyaránt. Emellett 1 db Mono-split klíma gondoskodik a lakás hűtéséről illetve fűtéséről. 1 db 3,5 KW-os egység a nappal déli falán. Az ingatlan áramfogyasztását beleértve a fűtésrendszerét a földszinti közös folyosón elhelyezett mérőóra rögzíti. A lakás áramellátását 1 X 16A bejövő tápellátás biztosítja. Későbbiekben bővíthető igények szerint akár 3 fázisra. A lakás vízellátása az alagsori főágról leválasztva a fürdőszobában helyet kapó vízórába érkezik és onnan kerül elosztásra. Melegvíz ellátásról ugyan ezen a módon az alagsori gépházban helyet kapó 35 KW-os Vaillant gázkazán és az összesen 1400 literes melegvíztároló tartályok gondoskodnak. Melyekben a víz melegen tartást elektromos fűtőszál és napkollektor rendszer biztosítja. A lakás melegvíz felhasználását külön vízóra méri. A konyhapultban található a mosogatógépnek kialakított hely illetve kiállások. Emellett kiépítésre kerül a konyhabútorban az elektromos tűzhely és főzőlap csatlakozásai, helye.

Bővebb információ :

Telefonon: 06705742003 vagy a

DR Varga Zsanett Ügyvédi irodában, Gyöngyös, Vértanú u 14., ahol nemcsak jogi-,  hanem ingatlan értékesítési ügyekben is állunk az

Önök rendelkezésére.

A legjobb áron, a legkedvezőbb feltételekkel értékesítjük az Ön ingatlanát is.

Készítünk ingyenesen:

-ingatlan értékbecslést,

– műszaki állapot felmérést,

-soron kívüli CSOK – és hitelügyintézést

Price: 22.100.000
Address:
City:Gyöngyös
County:Heves
Zip Code:3200
Year Built:2021
Square Feet:48
Bedrooms:1
Bathrooms:1

Listing Inquiry

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.