Ez egy ritka lehetőség – új ház – korrekt áron – ne maradjon le róla!

EladvaOpen House: 06209584511
  • 30.999.000,-Ft
  • Property Type:
  • Location:
  • Beds: 3
  • Baths: 1
  • Sq Ft: 100
  • Lot Sq Ft: 1300

Ez egy ritka lehetőség – új ház – korrekt áron – ne maradjon le róla!

Gyöngyös melletti településen (8 km-re),1 éve elkészült ill. teljes körűen felújított 100 nm-es, földszintes, családi ház,

jó áron eladó!

3 szobával + amerikai konyhás nappalival, igényes sarokkádas fürdőszobával, külön WC-vel, terasszal, az udvaron mobil garázzsal rendelkezik. A 2 db új, garanciális, hűtő-fűtő klímaberendezés a vételár részét képezi.

Fűtése új kondenzációs gázkazánnal, radiátorral történik. Külön kazánházban vegyes tüzelésű kazán is található. Az eredetileg kb. 40 éve épült kockaházhoz a jelenlegi épület hozzá lett építve, a bővítés kb. 1,5 éve kezdődött el, víz-, villany- gázvezetékek cseréje megtörtént, újak a külső-belső nyílászárók, a ház teljesen új tetőszerkezetet kapott cserépfedéssel, a külső szigetelés és vakolat is elkészült., csak a végleges színezés hiányzik, az udvar rendezése, a kerítés még hiányzik. A ház mögötti telek-részen erdős panoráma !!!, amely nyugalmat, csendet, madárcsicsergést biztosít.

Az ingatlan a falu központjában található, orvos, gyógyszertár, uszoda, templom, bolt, iskola, óvoda, bölcsőde, buszmegálló 1 percen belül, ezért akár autó nélkül is jó választás lehet.

Jó választás lehet annak is aki, új, igényes házban szeretne lakni, egy rendezett községben, közel a városhoz, jó közlekedéssel, M3-as autópályára felhajtás néhány percre, könnyű itt megszeretni a vidéki életet.

Irányár: 30.999.000.-Ft – rendkívül jó ár-érték arány!

Bővebb információ: 06 20/ 958 45 11 tel.számon

Price: 30.999.000,-Ft
Address:
City:Gyöngyös
County:Heves
Square Feet:100
Lot Square Feet:1300
Bedrooms:3
Bathrooms:1

Listing Inquiry

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.