Befektetők figyelem! Gyöngyös belvárosában családi ház eladó!

EladvaOpen House: 06209584511

Gyöngyös belvárosában családi ház eladó!!

Gyöngyös központjában, Fő tértől 1 percre található az 5 éve teljesen felújított sarokház, 110 nm alapterületű, kb. 220 nm-es zárt, belső udvarral rendelkezik. Az udvar térkövezett, akár 3-4 autó számára alkalmas, fedett parkolóhellyel. A házban 2 szoba található, 3 mellékhelység, és egy fürdőszoba. A szobák tágasak, laminált padlólappal burkoltak. Az ingatlan további felújítást nem igényel, azonban elrendezéséből adódóan két lakás is kialakítható belőle, amelyhez ára igazodik.

Az épület több mint 4 m-es belmagassága lehetővé tette egy kb. 20 nm-es galéria kialakítását, amely az egyik szobából kényelmes lépcsőn megközelíthető.

A ház alatt boltíves pince is található. A felújítás során a tetőszerkezet is rendbe lett téve, a belmagassága alkalmas egy külön bejáratú, tetőtéri lakás kialakítására.

Jelenleg vállalkozás céljára bérbe van adva, a bérlők maradnának hosszú távon, de a szerződésük akár fel is bontható, ha az ingatlant új tulajdonosa másként kívánja hasznosítani.

Irányára: 39, 9 millió Ft

Bővebb információ:

Telefonon: 20 9 584 511 vagy a

Dr. Varga Zsanett Ügyvédi Irodában, Gyöngyös, Vértanú u 14., ahol nemcsak jogi-,  hanem ingatlan értékesítési ügyekben is állunk az Önök rendelkezésére.

A legjobb áron, a legkedvezőbb feltételekkel értékesítjük az Ön ingatlanát is.

Készítünk ingyenesen:

– ingatlan értékbecslést,

– műszaki állapot felmérést,

– soron kívüli CSOK – és hitelügyintézést.

 

Price: 39.900.000 Ft
Address:
City: Gyöngyös
County:Heves
Square Feet:110

Listing Inquiry

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.